Ai nevoie de comode functionale cu aspectul atractiv si care sa se potriveasca interiorul casei tale

Ai nevoie de comode functionale cu aspectul atractiv si care sa se potriveasca interiorul casei tale

Televizorul este inca piesa de mobilier populara in camera de zi. Acest miracol al tehnologiei a suferit multe schimbari, dar chiar si modelele moderne au nevoie de un loc convenabil pe care sa stea. Prin urmare, este important sa alegi comode TV pentru living si pentru dormitor si chiar pentru hol.

Comodele sunt piese de mobilier care fac posibila plierea compacta a CD-urilor, cartilor, ziarelor, revistelor, a unei telecomenzi si a altor lucruri mici necesare.

Echipamentul multimedia, precum si elementele unui sistem stereo sunt instalate pe suprafata superioara a comodei. Exista comode ieftine pentru dormitor cu pereti laterali si pe spate, sertare si un blat de masa. Sertarele sunt introduse orizontal de-a lungul unor ghidaje speciale unul deasupra celuilalt, care pot avea adancimi diferite.

La baza, modelele de comode dormitor au picioare sau un blat mai gros. De asemenea, exista optiuni nu cu sertare, ci cu usi care se deschid sau cu combinatii ale acestora. Inaltimea si latimea acestor piese de mobilier sunt foarte diferite.

Exista si comode gigantice si exista si modele de comode dormitor mici, care sunt convenabile de pus pe perete de-a lungul patului. Producatorii ofera diverse tipuri de comode cu sertare din lemn, MDF si PAL care sunt foarte potrivite pentru depozitarea diverselor articole de casa sau a lenjeriei, a diverselor unelte si a altor articole de uz casnic.

Totul depinde de nevoile tale, deoarece modelele de comode cu sertare pot permite depozitarea bijuteriilor si produselor cosmetice, a lenjeriei de pat si jucariilor pentru copii, carti, documente, articole de papetarie. Comodele vor decora interiorul dormitorului, livingului sau holului.

Producatorii ofera o gama larga de tipuri diferite de comode, care difera unele de altele prin culoare si design. Culoarea alba este clasica, iar versatilitatea acesteia ii permite sa se imbine perfect cu restul mobilierului. Modelele de comode albe cu sertare sunt convenabile si sunt grozave pentru dormitor, precum si pentru living sau hol.

Mobilierul alb adauga lejeritate si spatiu. Comoda alba este asociata cu luxul, mareste vizual spatiul si se potriveste bine cu alte nuante. Nu fara motiv, francezii dau preferinta modelelor de comode albe pentru interioarele lor. O comoda alba completeaza cu succes multe stiluri de interioare, precum clasic, hi-tech, country, shabby chic. Doar caracteristicile si finisajele comodei albe vor fi diferite.

Primul lucru de stiut este ca forma ideala a unui living este un patrat. Dar, in cadrul amenajarilor standard, o camera mare este cel mai adesea fie prea larga, fie prea lunga. Poti alege comode living cu rafturi deschise instalate de-a lungul peretelui, care vor ajuta la ajustarea formei incaperii.

Ideea originala pentru un hol mic, este alegerea unei comode hol cu un design semicircular de colt. Acest design nu este potrivit pentru toate stilurile, dar este dificil sa gasesti cel mai bun mobilier intr-un hol mic. Modelele de comode hol sunt potrivite atat pentru depozitarea pantofilor, cat si pentru a arunca cheile, o esarfa, manusile.