Extensii gene profesionale in functie de trasaturile fetei

Extensii gene profesionale in functie de trasaturile fetei

Este deja o perioada indelungata de timp de cand in completarea unui make-up au fost introduse si genele false. Cum doamnele si domnisoarele adora un machiaj care sa le scoata in evidenta toate trasaturile, serviciul de Extensii gene profesionale a devenit unul la foarte mare cautare. Si nu, genele false nu distrug genele naturale daca sunt aplicate corespunzator. Aplicarea genelor este de preferabil sa se faca la salon, de personal cu experienta in aceasta procedura de infrumusetare.

 

Cate tipuri de Extensii gene profesionale exista?

 
• gene false tip banda – sunt cel mai des utilizate de catre femei, fiind cel mai usor de aplicat, ideale pentru femeile care nu au mai avut gene false. Practic, genele sunt prinse de  o banda ce se va aplica cat mai aproape de radacina genelor naturale;
• gene false tip smoc – pentru un look natural, disponibile de diferite dimensiuni, in functie de efectul dorit;
• genele false aplicate fir cu fir – acestea sunt catalogate ca fiind cele mai durabile, fiind aplicate direct de genele naturale. Sunt singurul tip de • Extensii gene profesionale ce nu pot fi aplicate acasa, ci doar la salon de catre specialistii.

De ce trebuie sa tina cont o femeie ce doreste gene false?

 
Nu exista o regula care sa sustina ca o femeie poate opta pentru Extensii gene profesionale numai daca participa la un eveniment special. Genele false pot fi purtate zilnic, fara un machiaj deosebit. Si nu exista nici obligativitatea de a fi reaplicate mereu.

Sunt persoane care din necunotinta de cauza pot face o alegere neinspirata a unui tip de gene care sa nu le avantajeze. Orice femeie poate oricand sa indeparteze modelul de Extensii gene profesionale pentru care a optat daca nu este multumita de rezultatul obtinut sau daca nu se poate obisnui cu acestea.
 

Aplicarea de extensii gene profesionale poate provoca reactii adverse?

 
Raspunsul este NU.  Indiferent de tipul de gene false ales, fie ca sunt confectionate din par natural sau material sintetic (pentru un aspect curbat), acestea nu vor avea efecte adverse daca lipiciul folosit este de calitate si daca aplicarea lor se va face corespunzator.

Aplicarea de Extensii gene profesionale, in functie de tipul de gene dorit, nu dureaza mai mult de 2 ore, rezultatul fiind gene ce rezista timp de 4-6 saptamani, cu mentiunea ca specialistii recomanda un retus la aproximativ 3-4 saptamani de la aplicare.
 

Extensii gene profesionale in functie de forma ochilor

 
Persoanele care merg la salon pentru a-si pune gene false o fac in primul rand pentru ca acolo exista specialiste in infrumusetare, care le vor pune genele care li se potrivesc, bazandu-se pe  diferite criterii precum forma fetei sau forma ochilor.
 

Tipuri de extensii gene profesionale in functie de forma ochilor:

• pentru ochii in forma de migdala – se potrivesc genele tip banda sau cele tip smoc,
• pentru ochii descendenti – aceasta forma a ochilor necesita gene false de tip smoc, pentru un plus de volum,
• pentru ochii ascendenti – extensii gene profesionale de tip smoc cu firul mai lung spre coltul exterior,
• pentru ochii cu pleoapa lasata – gene de tip banda si gene de tip smoc,
• pentru ochii rotunzi – gene de tip smoc, mai lungi in coltul exterior.